Joto

Bine ai venit

Proiecte

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Ai o urgenta ?

Contacteaza-ne  24/7!

Formular de contact

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp

Instalatii electrice rezidentiale si industriale

Instalatia electrica este turnul de control al oricarei locuinte, trebuie montata, verificata si schimbata doar de catre profesionisti, in urma unei consultari prealabile.

Pentru ca de aici pornesc multe dintre problemele casei, precum arderea frecventa a becurilor sau declansarea sigurantelor, trebuie sa efectuezi periodic verificari amanuntite ce iti vor da detalii cu pivire la functionarea instalatiei.

Apeleaza cu incredere la un electrician de fiecare data cand ai nevoie de ajutor sau vrei sa faci schimbari majore, pentru rezultate optime si propria siguranta.

Instalatie electrica - Apartamente

In trecut locuintele au fost concepute pentru nevoi de consum diferite, iar astazi tehnologizarea a luat amploare. Acest lucru este vizibil chiar si atunci cand vine vorba de o instalatie electrica, deoarece numarul consumatorilor casnici a crescut considerabil.

Altfel spus, blocurile sau casele vechi, construite acum mai bine de 20 de ani, sunt primele vizate cand ne referim la inlocuirea si montarea unei noi instalatii electrice.

Montajul unei instalatii electrice presupune o serie de activitati ce respecta o anumita ordine si proceduri, totul incepand cu o consultare a instalatiei curente si a dimensiunii locuintei.

Este important sa fie discutate de la bun inceput locurile din apartament unde vor fi traseele de cablu, tabloul electric, prizele, intrerupatoarele, dar si corpurile de iluminat.

Instalatie electrica - Case
Instalatii electrice pentru uz industrial

Orice constructie, indiferent de marime sau de utilitate presupune un proiect initial, bine stabilit al constructiei cladirii, dar si unul pentru intreaga instalatie electrica, cu toate circuitele eferente intregii instalatii.

Cand vine vorba de instalatii electrice pentru uz industrial sau pentru cladiri de birouri, lucrurile sunt chiar mai complicate decat in cazul cladirilor de locuinte. Orice noua constructie presupune sa aiba si un plan, realizat in detaliu, pentru circuitele electrice ale cladirii si implicit pentru realizarea intregii instalatii electrice a unei constructii pentru uz industrial: hale, depozite sau spatii de productie. Pentru ca, instalatia electrica pentru uz industrial sau pentru orice alt tip de cladire este cea mai importanta utilitate a oricarei constructii.

Astfel, realizarea instalatiilor electrice, in cazul cladirilor pentru uz industrial, trebuie sa se faca cu simt de raspundere.

De asemenea, instalatiile electrice pentru uz industrial: hale, depozite sau spatii de productie necesita un buget generos iar materialele trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Materialele existente astazi pe piata asigura o durata medie de viata a unei instalatii electrice pentru cladiri mai mici, de peste 50 de ani, fara interventii majore, dar cu o intretinere corespunzatoare. De aceea, materialele folosite pentru instalatiile electrice pentru uz industrial trebuie sa fie de calitate superioara.

Preturi standard valabile pe tot parcursul anului 2022 pentru intalatiile electrice:

  • Montaj priza, intrerupator, comutator, variator = 50 lei
  • Montaj aplica, lampa, lustra, plafoniera, corp iluminat = 50 lei
  • Montaj sonerie = 50 lei
  • Inlocuire tablou electric apartament = 400 lei
  • Montaj, inlocuire siguranta monopolara, bipolara, diferentiala = 50 lei/buc
  • Montaj termostat ambiental, cronotermostat cu fir sau wireless = 150 lei
  • Instalatie electrica garsoniera = pret de la 2.500 lei
  • Instalatie electrica apartament 2 camere = 3.500 lei
  • Instalatie electrica apartament 3 camere = 4,500 lei
  • Instalatie electrica apartament 4 camere = 5.500 lei

* Preturile sunt standard in zona Galati si Braila, si se modifica in functie de cantitatea, complexitatea si accesibilitatea lucrarilor.

Review clienti

Promptitudine si management excelent al proiectelor.Si o echipa dedicata.                                                                                                                                                                                                                                        

Tucanu Ionut

Dezvoltator imobiliar

Amabili și își cunosc bine meseria. Vom reveni la ei in viitor daca va fi nevoie.                                                                                                                                                                                                                                      

Andreea

Interventie instalatie sanitara

Un inginer inventiv, pasionat de munca lui, deosebit de meticulos și punctual si instalatori rapizi si eficienti. Multumesc!                                                                              

Florin

incalzire in pardoseala si CT-Gaz

De la oferta noastră inițială, până la finalizarea lucrării totul a decurs fara probleme si fara costuri suplimentare. Sistemul nostru de incalzire in pardoseala functioneaza perfect.

Nicu

Incalzire pardoseala 150mp

Ai o problema cu sitemul de incalzire?

Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita