Joto

Bine ai venit

Proiecte

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Ai o urgenta ?

Contacteaza-ne  24/7!

Formular de contact

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp

Aer conditionat

Joto este o echipă de tehnicieni frigotehnisti și instalatori care montează aparate de aer condiționat, pompe de căldură, chillere și alte agregate frigorifice în zona Galați și Brăila.

După ce am stabilit împreună sau ați ales dumneavostră cea mai bună soluție de aer condiționat pentru locuința dumneavostra, o vom instala și testa și, la cerere, putem oferi servicii continue de întreținere și mentenanță, astfel încât să funcționeze în cel mai eficient și economic mod posibil.

• Aparatele de aer conditionat Tip SPLIT

Unitățile Tip Split sunt cea mai bună soluție atunci când aveți nevoie doar să răciți sau să climatizați o singură cameră din casă dvs.

Pentru un dormitor, o unitate de aer condiționat mică de 9000 BTU sau 12000 BTU  este perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă veți dori să răciți zona de living cu o suprafață mai mare o unitate de are condiționat de 18000BTU sau 24000BTU  va fi cea mai bună alegere.

Joto vă pot ajută să vă dimensioneze aparatul de aer condiționat și să va acorde orice alte solutii croite pe nevoile dumneavostră, cum ar fi: dacă aveți nevoie de o unitate internă montată în tavan , perete sau chiar in pardoseala.

• Aparatele de aer conditionat Tip MULTISPLIT, VRV,VRF:
 • O soluție tip MULTISPLIT, VRV SAU VRF vă permite să climatizați mai multe camere din casa dvs., oferindu-vă în același timp controlul individual al temperaturii în fiecare cameră. Acest lucru se datorează faptului ca echipamentele de tip Multisplit au mai multe unități interioare de aer conditionat, de obicei toate conectându-se la o singură unitate exterioară.

  Sunt soluția perfectă pentru racirea si climatizarea întregului apartament,case cu mai multe niveluri, birouri, cabinete medicale si alte obiective. Joto vă va ajuta să găsiți cea mai eficientă și economică soluție de aer conditionat cu mai multe camere pentru imobilul dumneavoastră.

• Aparate de aer conditionat pentru tubulatura, tip DUCT

Sistemele de climatizare prin tubulatură (DUCT) sunt soluția de climatizarea cea mai eficientă din punct de vedere energetic.

Sistemele de climatizare prin tubulatură (DUCT)  reprezintă opțiunea excelentă dacă doriți beneficiile unui aparat de aer condiționat, dar căutați ceva mai discret.

AC-uril pentru tubulatură își au numele deoarece sunt conducte instalate în tavan, nise in pereti  sau pe acoperiș, circulând aerul încălzit sau răcit în fiecare cameră.

Joto va poate proiecta, instala, pune in functiune și întreține o soluție completă de climatizare pentru tubulatură tip DUCT.

În calitate de experți în sisteme de ventilatie, vom colabora cu dvs. sau cu constructorul dvs. pentru a vă ajută la proiectarea și instalarea sistemului dvs. de climatizare , ventilație și recuperare de căldură prin tubulatură. Joto se va ocupă de proces de la început până la sfârșit;

 

De asemenea, oferim, la alegerea dumneavoastră, servicii continue de asistență, mentenanță și intervenții rapide pentru clienți pentru a ne asigura că sistemul de climatizare funcționează întotdeauna la capacitatea să optimă și cea mai eficientă.

Preturi standard valabile pe tot parcursul anului 2022 pentru intalatiile de climatizare  sunt urmatoarele:

 •  Montaj standard aer conditionat 9000-1200 ->500 ron in limita a 3m de traseu
 • Montaj standard aer conditionat 18000 BTU (in limita a 3m de traseu) -> 600 ron
 • Montaj standard aer conditionat 24000 BTU (nn limita a 3m de traseu) -> 700 ron
 • Gaura suplimentara traseu frigorific-> 115 ron
 • Montaj aer conditionat ce necesita scara 4m -> 100 ron
 • Demontare aer conditionat (include recuperare freon) -> 350 ron
 • Kit frigorific (inclusiv cablu, furtun condens)-150 lei/ml
 • Console 9000-12000 btu (suporti unitate exterioara) – 50 lei perechea
 • Console 18000-24000 btu (suporti unitate exterioara) – 60 lei perechea

* Preturile sunt standard in zona Galati si Braila, si se modifica in functie de cantitatea, complexitatea si accesibilitatea lucrarilor.

Review clienti

Promptitudine si management excelent al proiectelor.Si o echipa dedicata.                                                                                                                                                                                                                                        

Tucanu Ionut

Dezvoltator imobiliar

Amabili și își cunosc bine meseria. Vom reveni la ei in viitor daca va fi nevoie.                                                                                                                                                                                                                                      

Andreea

Interventie instalatie sanitara

Un inginer inventiv, pasionat de munca lui, deosebit de meticulos și punctual si instalatori rapizi si eficienti. Multumesc!                                                                              

Florin

incalzire in pardoseala si CT-Gaz

De la oferta noastră inițială, până la finalizarea lucrării totul a decurs fara probleme si fara costuri suplimentare. Sistemul nostru de incalzire in pardoseala functioneaza perfect.

Nicu

Incalzire pardoseala 150mp

Ai o problema cu sitemul de incalzire?

Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita