Joto

Bine ai venit

Proiecte

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Ai o urgenta ?

Contacteaza-ne  24/7!

Formular de contact

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp

Incalzire

Când vine vorba de încălzire, apă caldă sau ventilație Joto oferă: Pachetul complet-Soluția finală,  și pentru această colaborăm cu toți cei implicați: proprietarul lucrării, furnizori, constructori, proiectanți, arhitecți  și consultanți instalații.

 

• Pompe de căldură aer/apa:

Pompele de căldură aer apa  folosesc electricitate pentru a ne încălzi casele. Pompele de caldura reusesc  să transforme 1kw de energie electrică în 3 până la 4 KW de căldură pentru a încălzi un boiler de apă caldă, calorifere sau încălzire prin pardoseală. Astfel fiind mai eficiente cu 300%  pana la 400% fata de centrale electrice conventionale

Pompele de căldură aer apa sunt compuse din doua unitati. Unitatea externa: se amplaseaza în afara unei case și arata foarte asemănătoar cu unitățile exterioare de aer condiționat. Unitatea externa foloseste căldura din aerul exterior, astfel încât nu există foraje sau alte sapaturi.

Componentele unitatii interne ale pompei de căldură aer apa  vor fi amplasate în interiorul casei dvs. Si contine schimbatorul de caldura , pompe de circulatie, boilerul de apă caldăsi automatizarea . Pompele de căldură aer apa vor funcționa la temperaturi ale aerului de până la -25 grade Celsius

• Centrale termice pe gaz/GPL

Dacă sunteți în căutarea unui centrale pe gaz sau gpl noi sau sa o inlocuiti pe cea veche, probabil sunteti confuz de toate opțiunile. La urma urmei, există mai multe tipuri și dimensiuni de centrale, zeci de mărci, sute de modele și o multime de instalatori.

Toți acești factori determină costul noii centrale.

Deci, ce mărime, tip, marcă și model al centralei alegeti?

Joto instalaza centrale termice pe gaz sau GPL in Galati , Braila tinand cont doar de nevoile clientilor si veti avea centrala termica pe gaz croita pentru dumneavoastra.

Criterii de alegere a unei centrale pe gaz sunt urmatoarele:

 • Puterea centralei termice
 • Eficienta centralei termica pe gaz
 • Comfort si conectivitate
 • Garantie
• Cazane cu funcționare pe biomasă: peleți, cereale (porumb, grâu, floare soarelui):

Cazanele sau șemineele cu funcționare pe biomasă , peleți, porumbă și alte tipuri de cereale  sunt o alegere din ce în ce mai populară atât pentru proprietarii de case, cât și pentru companii din domeniul agricol  cum ar fi ferme, silozuri de depozitare, exploatări forestiere.

Joto montează sisteme de încălzire cu biomasă în Galați și Brăila ce pot fi încorporate într-un sistem existent de încălzire centrală și apă caldă și pot funcționa, de asemenea, împreună cu alte tehnologii de încălzire pe care este posibil să le aveți deja instalate. Pentru o renovare completă sau o modernizare, avem soluția cu sisteme adaptate cerințelor dumneavoastră specifice. Oferim un serviciu cuprinzător pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun sistem de încălzire cu biomasă, folosind doar cele mai bune produse și automatizări de înaltă tehnologie

• Încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală există de mulți ani fiind o modalitate excelentă de încălzire indiferent dacă este o construcție nouă sau o construcție existentă. Există multe soluții diferite pentru a instala încălzirea prin pardoseală astăzi pe piață.. Avantajele încălzirii în pardoseală sunt multe dar cele mai importante sunt :

 

–           Consum redus de energie – până la 30-40% față de încălzire cu radiatoare .

–           Confort sporit prin asiguarrea unei temperaturi uniforme toată casă, fără diferențe de temperatura în dreptul geamurilor, pereților exteriori etc.

–           Spațiu util de locuit ridicat prin eliminarea radiatoarelor

–           Durata de viață ridicată , până la 50 ani cu costuri de întreținere ce tind spre 0.

• Încălzire cu radiatoare

Joto instalaza, inlocuieste sau modernizeaza instalatii de incalzire cu radiatoare.

Incalzire cu radiatoare este cea mai raspandita din Romania si totusi mentinam mai jos cateva aspecte ale radiatoarelor:

Poate credeți că toate caloriferele sunt la fel , dar ați greși. Performanța radiatorului s-a îmbunătățit foarte mult in ultimii ani de fapt, radiatoarele moderne pot fi cu până la 50% mai eficiente decât omologii lor din anul 2000. Această eficiență sporită duce la o scădere a facturilor la energie, ceea ce înseamnă că noile tale calorifere se vor plăti în cele din urmă de la sine.

In incalzire cu radiatoare trebuie acordata atentie la urmatoarele aspece:

 • Odata cu inlocuirea centralei termice este de preferat sa se ia in calcul si inlocuirea radiatoarelor deoarece malul sau namol se poate acumula în caloriferele vechi și le împiedică să se încălzească la capacitate maximă. Spalarea chimica a instalatiei poate elimina uneori acumularea de mal, dar începând de la 350 lei este un tratament costisitor fără un rezultat final garantat. Formarea nmalului va începe să se acumuleze din nou după spălarea chimica, deoarece va exista în continuare coroziune în caloriferele vechi si durata de viata si eficienta centralei noi va scadea foarte mult.
 • S-a dus vremurile în care caloriferele reprezentau o parte pur funcțională a casei. Caloriferele moderne pot fi punctul de atractie al unei camere elegante, cu o gamă mai largă de stiluri și dimensiuni decât oricând. Dacă inlocuiti centrala veche, atunci nu numai că puteți crește eficiența cu un nou calorifer, dar vă puteți îmbunătăți decorul casei cu un calorifer de designer.

 

 • Robineti cu capete termostatice

Dacă doriți să vă faceți sistemul cât mai eficient posibil, atunci vă recomandăm să luați în considerare și adăugarea robinetilor cu capete termostatice.

Capetele termostatice vă permit să controlați temperatura fiecărui radiator individual din casa dumneavoastră. Capele termostatice inteligente ale radiatoarelor vă vor monitoriza activitatea în fiecare cameră și le vor încălzi corespunzător, le puteți programa și de pe smartphone.

• Automatizare si termostate inteligente

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Preturi standard valabile pe tot parcursul anului 2022 pentru intalatiile termice sunt urmatoarele:

 • Montaj Pompa de caldura – 4500 lei/ camera tehnica
 • Montaj Cazan Biomasa -2500 lei/camera tehnica
 • Montaj centrala termica(<=35 kw)-500 lei/buc
 • Montaj incalzire in pardoseala -40 lei/m2
 • Montaj radiator – 300 lei/buc
 • Montaj automatizare-150 lei/buc accesoriu.

* Preturile sunt standard in zona Galati si Braila, si se modifica in functie de cantitatea, complexitatea si accesibilitatea lucrarilor.

Review clienti

Promptitudine si management excelent al proiectelor.Si o echipa dedicata.                                                                                                                                                                                                                                        

Tucanu Ionut

Dezvoltator imobiliar

Amabili și își cunosc bine meseria. Vom reveni la ei in viitor daca va fi nevoie.                                                                                                                                                                                                                                      

Andreea

Interventie instalatie sanitara

Un inginer inventiv, pasionat de munca lui, deosebit de meticulos și punctual si instalatori rapizi si eficienti. Multumesc!                                                                              

Florin

incalzire in pardoseala si CT-Gaz

De la oferta noastră inițială, până la finalizarea lucrării totul a decurs fara probleme si fara costuri suplimentare. Sistemul nostru de incalzire in pardoseala functioneaza perfect.

Nicu

Incalzire pardoseala 150mp

Ai o problema cu sitemul de incalzire?

Contacteaza-ne pentru o estimare gratuita